nacho candidatHola a totes i a tots!

Em diuen Ignacio Olivas Cabrera, però quasi tot el món em coneix per Natxo.

Tinc 25 anys i sóc Graduat en Interpretació d’instruments musicals de l’orquestra simfònica, en l’especialitat de tuba.

Vaig nàixer a València i no va ser fins el 1998 quan vaig anar a viure a l’Eliana. Per qüestions de treball, actualment visc a Almàssera des del 2010. Tot i això, el no ser natural per naixement i el no viure-hi actualment no m’ha impedit tindre una gran admiració pel meu poble. Sempre he “presumit” de poble, com se sol dir.

Però al mateix temps, la distància m’ha donat l’oportunitat d’observar altres punts de vista. Això mateix és el que m’ha portat a voler aportar el meu granet d’arena i voler fer més pel poble. I ho vullc fer des de la coalició Compromís, perquè és la que m’ha demostrat que la gent d’ací, elianera i valenciana, podem fer més.

La meua carrera, com a músic, és la que m’ha donada una visió d’esforç i treball continu per poder assolir allò que u se proposa. La generació jove venim amb una empenta nova, de voler arribar a tot i a tots. Perquè al final, si ens ho proposem tots junts, podrem fer-ho. Si ens ho proposem, podrem bastir una l’Eliana millor, més sostenible i amb més futur.

Eixe canvi anem a demostrar-ho des de la coalició Compromís. I comencem amb aquest xicotet pas.

Espere comptar amb tots vosaltres!

Salutacions

Natxo.