primaries candidats 2015L’Eliana triarà els primers llocs de la candidatura per primàries obertes entre els 7 candidats de Compromís que es presenten, tant per a encapçalar la llista com per a la llista.

Compromís va anunciar que triaria els seus representants mitjançant primàries obertes a la ciutadania i ara, acabat el termini de presentació de candidatures, la formació ja té el llistat definitiu de les distintes persones que s’han presentat per conformar la llista que concorrerà a les eleccions locals del mes de maig per a l’ajuntament de l’Eliana.

Un total de 7 veïns i veïnes de la nostra localitat opten a formar part de la candidatura local de Compromís: Isabel Montaner, Jordi Real, Carmen López, Miguel Elizalde,Ignacio Olivas, Ximo Real i Alberto Inglés.

Compromís valora de manera molt positiva com s’està duent a terme el procés, així com la quantitat de persones disposades a donar un pas endavant en la vida política de la nostra localitat. “Tenim 7 homes i dones compromeses amb l’Eliana, homes i dones que creuen en una altra manera de fer política, una política centrada en les persones on la participació, la transparència i el benestar social siguen pilars fonamentals. Un grup sòlid on es combina l’experiència amb la joventut, un grup de gent preparada i disposada a liderar el canvi de govern a la localitat”.

El pròxim dissabte a les 12:00 hores, al Centre Soci Cultural de l’Eliana, Compromís presentarà a tots i totes els candidats/es de la Coalició en un “Cara a cara” on els assistents podran formular preguntes, així com també es podrà participar via twiter (@CompromisEliana) amb el hastag #PrimàrieslEliana.

“Des del col•lectiu de Compromís volem animar als ciutadans de l’Eliana a participar i ser decisius a l’hora de conformar no sols la llista local sinó també la llista per la circumscripció de València a Les Corts Valencianes així com la Presidència de la Generalitat.

Podreu trobar informació dels candidats i candidates a la web de Compromís per L’Eliana. http://eliana.compromis.net/

INSCRIU-TE I PARTICIPA AL PROCÉS DE PRIMÀRIES DE COMPROMÍS PER L’ELIANA!