Aquesta ha estat l’únicaIMG-20150324-WA0027 explicació que s’han trobat els usuaris de la Biblioteca municipal de l’Eliana quan han intentat fer ús de les instal·lacions.

Des de Compromís per l’Eliana demanem unes explicacións coherents pel fet del tancament d’un edifici públic, en el que fa menys d’un any és va invertir més de 50.000€ en obres de manteniment.

Creguem que qualsevol edifici ben conservat podría aguantar les plujes i continuar amb la seua funció, o és que plou dins dels edificis?.

I trobem aquest breu anunci en la porta una informació molt minvada cap als ciutadans i ciutadanes de l’Eliana.

Per això des d’aci, el grup municipal de Compromís per l’Eliana demana al Govern de PSOE-EU explique bé allò que ha passat i quines són les causes, tant en este edifici com en qualsevol altra infraestuctura del nostre poble.

A més també ens consta que no ha estat l’únic edifici públic en sofrir goteres o inundacions després de les plogudes d’ahir, doncs l’Institut i l’Ambulatori ha tingut greus problemes durant les jornades del día 23 i 24 de març.

Que no ploga quasi mai no vol dir que no haguem de tindre uns edificis en estat óptims per a les condicions meterològiques adverses que ens trobem.