Com vam dir, el grup municipal de Compromís per l’Eliana, creguem fermament en que el el govern necessita una transparència total, de fet i des de ja.

Per això ja vam publicar tota la despesa que anavem a gastar en la nostra campanya a aquest post anterior.

Ara, com bé sabeu hem tingut la sort de aconseguir una seu, que en principi serà solament per a la campanya electoral. Per això pensem que debem publicar la despesa total.

factura lloguer seu

 

Com vam dir al Post anterior sobre el nostre finançament, els nostres recursos estan  basats únicament en aportacions personals dels simpatitzants, adherits i gent que creu amb el nostre projecte i que ha realitzat la seua aportació d’una forma totalment voluntària (bé siga ajudant-nos a pagar el lloguer o amb treball i d’altres aportacions per al mobiliari i decoració)

Per això hem tret uns “micro-crèdits”, de 5€, per a qui vullga ajudar amb la nostra campanya.

11186483_815206525215766_2006436845_n

A més a més, pensem que aquesta despesa és recuperable amb els resultats de les eleccions, que esperem que la gent comfie amb nosaltres i decidisca també tindre un govern amb valentia per al nostre poble, que #SensDubte treballe amb els ciutadans de l’Eliana.

Per tot açò vos penjem el que marca la llei sobre les subvencions segons els resultats i també la despesa màxima que pot fer cada habitant (regulat per llei i amb un màxim d’inversió per habitant).

regulació-despesa-electoral

Després de tot açó convidem a la resta de partits a que publiquen totes les seues despeses per a aquesta campanya, perqué tots parlen de transparència i creguem que és millor SER JA TRANSPARENTS #ambValentia