El grup municipal de Compromís per l’Eliana, creguem fermament en que les institucions han d’estar al servei de tots els veïns i veïnes, per això ens calen polítiques municipals pensades amb la gent.

Estem vivint un moment molt complicat, ja que les institucions s’han oblidat de la societat i a més de retallar serveis socials s’han rescatat bancs i d’altres entitats que realment no donen cap servei a la ciutadanía però si que asseguren els privilegis d’uns pocs.

Per això nosaltres continuem proposant per tal de fer realitat un poble pensat per a la societat, amb idees i solucions clares.

Tot açó és el que ha inspirat al nostre candidat número 4 a la llista de Compromís per l’Eliana, Jordi Real.

Un jove que està acabant els seus estudis, compromés i amb moltes ganes de treballar per fer de l’Eliana un poble per als qui aci vivim, que mantinga les nostres arrels, fent política amb la gent des de l’esquerra i l’ecosocialisme, un jove amb compromís!

Hola a totes i a tots!

Em diuen Jordi Real Rodríguez.

Tinc 23 anys i estic acabant els meus estudis com a pilot d’aeronaus.

Milite des de fa 4 anys al Bloc un dels partits que formen la Coalició Compromís, però la meua vinculació a aquest partit ve fa molts més anys per part de la meua família.

Al nostre poble  Compromís lluita des de fa molts anys per poder aportar a la política municipal tot allò que els altres partits no són capaços i que nosaltres pensem que és tan important, com és la transparència política, fer polítiques al servei de la majoria social, l’ecologia, les polítiques d’esquerres i un ferm lligam amb el valencianisme cultural i polític.

Per això estic fermament convençut que Compromís és necessari a l’Eliana, perque estimem el nostre poble i sabem que la política que ens cal és la que farem, la política feta amb la gent.

És moment de canviar #SenseDubtes, és el nostre moment i amb tu l’aconseguirem!

Un abraç

Jordi

JORDIleliana10