El grup municipal de Compromís per l’Eliana, creguem que a cap ciutadana i ciutadà se’ns pot fer triar entre la salut o la economía.

Pensem que els serveis públics han d’estar al servei de la gent sense pal·liatius i per això reivindiquem l’AIGUA COM A DRET.

Perquè no podem consentir que cap grup de gent no tinga aigua de qualitat a les seues llars, quan a més, tenim una planta desnitrificadora, finançada amb fons públics, que no dona cap servei als ciutadans i ciutadanes de l’Eliana que estan veient com se’ls nega el dret constitucional a l’aigua potable i a més a més se’ns fa triar entre aquest dret, innegociable, i la economía.

Nosaltres pensem que als ciutadans no els poden afectar les disputes económiques, i tampoc som els que hem de dur la càrrega econòmica d’un greu error a la gestió entre el govern central i el govern local.

A més pensem que el nostre medi ambient ha de ser cuidat i mantés amb una gestió ecológica dels mitjans que disposem.

Per això, el nostre candidat número 18 a la llista, Juan José Solaz-Portolés, hui ha triat per a presentar-se uns quants punts del nostre programa relacionats amb el medi ambient.

Perquè Compromís per l’Eliana creu en una política que tinga cura del nostre entorn i que assegure la salut de les persones que formem el nostre poble.

Bon dia a tots i totes:

Hem dic Joan Josep Solaz-Portolés i tinc 53 anys.

Sóc Doctor en Ciències Químiques per la Universitat de València. Catedràtic de Física i Química en l’Educació Secundària i Professor Associat en la Universitat de València, on hem dedique a la formació científica dels futurs Mestres de Primària i a la formació didàctica dels futurs Professors de Física i Química en l’Educació Secundària.

Com a mestre he rebut diversos premis en l’àmbit de la recerca educativa i tinc més de setanta treballs publicats sobre ciència i educació científica en tretze països i cinc llengües, així com diversos llibres a més forme part del consell editorial de quatre revistes d’educació científica internacionals.

Per a mi Compromís representa l’opció política valenciana i valencianista amb la que em sent més identificat perquè arreplega diferents sensibilitats nacionals i socials, defensa el valors de la honestedat, la justícia, la igualdat, l’ètica, la sostenibilitat mediambiental i de la nostra identitat cultural i lingüística. A més, creu en la defensa de la sanitat i l’educació públiques com a garantia d’aconseguir aquests valors.

I crec que a l’Eliana tenim un equip fort, amb moltes ganes de treballar i que #SenseDubtes faran un gran treball a la nostra institució més propera, l’Ajuntament!

Un abraç a tots i a totes i el 24 de maig, Voteu a Compromís per l’Eliana, #ambValentia!

Juanjo

JUANJOleliana10