Nosaltres parlem de Transparència total, i a més de practicar-la volem aplicar-la, perqué com diu el punt del programa, que ha decidit el nostre candidat número 13 a la llista, Guillermo Bonet, amb transparència i apostant per la gestió pública, les despeses no recauran solament sobre els veïns i veïnes de l’Eliana.

Ara vos deixem amb Guillermo i la seua presentació:

Hola a tots i a totes!

Sóc Guillermo Bonet i tinc 25 anys.

Jo, com a molts de vosaltres, visc a l’Eliana, i encara que no he nascut aci hi visc des dels 10 anys fins hui en dia.

Vaig cursar la secundària i el batxillerat a l’Institut IES l’Eliana, on els professors em van formar perfectament per accedir a la universitat i, per açò, puc dir que sóc Llicenciat en Història, a l’especialitat de Història Antiga.

Des de fa quasi 7 anys treballe en Consum Coop., a l’espera d’un treball relacionat amb el meu ofici, encara que no perd l’esperança en què els canvis que vindran enguany em donaran allò que molts joves busquem: un treball fet per a mi.

Com jo, som molts els joves que es troben en aquesta situació o pitjor si cal dir, perquè la situació que n’hi ha hui en dia és precària amb una taxa d’atur juvenil molt elevada.

Açò, però, no ens ha de desmotivar sinó precisament el contrari. Nosaltres, els joves, tenim el canvi en les nostres mans, i podem fer una societat millor implicant-nos i #ambValentia, farem que a partir del dia 24 l’Ajuntament de l’Eliana treballe per tornar a tots i totes el somriure

Ànim i endavant!

Guillermo

GILLERMOleliana10