Com ja avançarem a la entrada d’ahir al nostre blog els grups polítics del PSPV-PSOE i COMPROMÍS PER L’ELIANA, el passat dimecres vam signar un acord programàtic per tal d’establir una base amb “el qué” farem des del Govern que és formarà demà mateix al nostre municipi.

I tal com vam dir ahir a la nostra assemblea oberta on els assistents van poder escoltar la totalitat d’aquest acord, conèixer les nostres dues regidores, així com participar amb un torn de paraula obert.

Des de Compromís per l’Eliana, volem resaltar que aquest acord de Govern s’ha desenvolupat en un molt bon ambient de comunicació i participació per amdues forces polítiques on l’enteniment ha estat senzill de de l’inici i del que estem molt contents.

Des d’aci volem felicitar especialment al candidat socialista Salva Torrent, per com ha dut totes les gestions per a l’acord i estem segurs de que tant ell com les nostres regidores, Isabel Montaner i Carmen López, així com a la resta de l’equip socialista, doncs  segur que treballen per tal de garantir que aquestes politiques progressistes des del consens del nou govern municipal que es formarà demà a les 11h al Saló de Plens de l’Ajuntament siguen una realitat al nostre poble.

A continuació vos deixem el document signat per Salva Torrent, Marta Andrés (Secretària General del PSPV-PSOE L’ELIANA) i Isabel Montaner (representant de COMPROMÍS PER L’ELIANA):

Acord Programàtic Govern Municipal l’Eliana 2015-19