Després del 24 de maig amb els resultats electorals a l’Eliana a la má, vam decidir que encara que no s’haguera constituit el nou consistori, el curs escolar estava a punt d’acabar i la necessitat i la realitat socio-económica del nostre País ens obligava a demanar que el consistori tinguera en compte aquesta situació i es posaren en marxa les mesures addients per tal de no deixar abandonats al sector més afectat i feble de la nostra població.

Com ja vam fer anys anteriors el dia 3 de juny, vam registrar la moció per tal de mantindre els menjadors escolars necessaris oberts al nostre municipi.

Cosa que el nostre alcalde la setmana passada va signar dient que era una mesura presa i decidida pel PSPV-PSOE de l’Eliana.

Des d’aci volem fer pública la nostra moció amb el registre d’entrada, i també estem contents de que aquesta proposta presentada el dia 3 de juny per Isabel Montaner, la nostra regidora, s’haja tingut en compte i que a més s’hagen prés les mesures pertinents i a l’abast de l’administració, demostrant així que la nostra manera de ser, ha estat i serà la de construir i defensar els drets de totes i tots els veïns i veïnes de l’Eliana.

A continuació vos deixem la moció presentada pel manteniment a l’estiu dels menjadors escolars.