El passat dimarts 23 de juny la nostra regidora, Carmen López va presentar una moció per tal de que a l’Eliana es celebrara el dia 28 de juny, Dia Internacional de l’Orgull LGTB+.

Entre d’altres coses Carmen López en nom de Compromís per l’Eliana, va demanar que com a principal gest de visibilitat era important que es fera un acte per part del consistori municipal cap a aquest col·lectiu, així que vam demanar que onejara la bandera de l’Arc de Sant Martí, bandera pròpia del col·lectiu LGTB+ i a ser possible abans d’aquest cap de setmana.

Des d’aci volem agraïr que hui el nostre Alcalde haja prés la decisió de penjar la bandera, tal i com hem demanat, amb molta insistència, a les xarxes socials.

La única cosa que lamentem és que encara que l’hem demanat per Registre d’Entrada, amb una moció al Ple de l’Ajuntament de l’Eliana, no s’ens ha avisat de com i quan es realitzaria aquest acte per a nosaltres tan important.

La regidora, Carmen López ha dit: “moltes gràcies a l’Alcalde, Salva Torrent, per aquest xicotet acte, al que per desgracia, per falta d’informaciò al nostre grup no hem pogut estar i esperem que no s’oblide de realitzar les altres mesures que demanem és fasen per treballar per la igualtat entre les persones i no es quede tot en un simple acte institucional”

Volem recordar que queda molt per fer i aquesta lluita és la d’un col·lectiu amb qui s’ha de treballar molt des de totes les institucions i el nostre compromís és continuar amb aquesta tasca fins conseguir la igualtat real.

Per a acabar vos convidem a tots a participar dels actes convocats per a celebrar aquest dia amb #OrgullLGTB!!

10984150_1032922736737631_1495375919247407790_n