El passat 14 de juliol la regidora Carmen López, la nostra encarregada de l’àrea de benestar social, va presentar per registre d’entrada una moció per tal de que l’Ajuntament de l’Eliana comence a fer els carrers del nostre poble més accesible tant per als carrets de bebés com per a les persones amb diversitat funcional.

A més cal tenir en compte la inseguretat vial per als peatons a les grans avingudes del nostre poble, com ara l’avinguda de les Corts Valencianes i el Camí a la Pobla, on son freqüents els atropells degut a les altes velocitats d’alguns vehicles.

Per això i conforme al pacte programàtic que vam signar Compromís per l’Eliana amb el PSPV-PSOE  pensem que es urgent que es comence ja a treballar en aquesta adeqüació del terme de l’Eliana i per la seguretat de tots els nostres veïns i veïnes.

“És important fer del nostre poble un lloc acollidor i segur per a totes les persones i des de Compromís per l’Eliana estem treballant amb una aportació d’idees important per tal de fer que siga una realitat construïda entre tots els grups politics que estem a l’Ajuntament” ha dit Carmen López.