Com que l’últim Ple Ordinari, el del mes de juliol, va ser suspés per decisió unilateral per part de l’Alcalde, l’equip de govern no va poder explicar quines coses havien començat a fer al nostre municipi.

Però el grup municipal de Compromís per l’Eliana si que tenim algunes preguntes.

La primera és en base a les obres que s’han estat fent durant els últims dies del mes de juliol i que ha fet que la Biblioteca Municipal estiguera tancada.

[http://www.leliana.es/ca/noticia/biblioteca-municipal-tancada-obres-millora-fins-al-31-juliol]

En principi direm que ens alegra que després de les últimes plujes de la primavera i en previsió de la pròxima gota freda de la tardor s’hagen pres mesures preventives per tal de que no s’ens inunde la instal·lació, tal i com vam demanar al Ple Ordinari del mes de març de la legislatura passada.

Ara bé, també l’estiu passat van fer certes obres de les quals vam poder observar que no havien sigut suficients i per tant ens preguntem:

Quin tipus d’obres s’han realitzat a  la nostra biblioteca?

S’ha tingut previsió de demanar els materials sufients per a reparar totes les goteres?

Quin és el cost total de l’obra comesa? (sense oblidar els costs de les reformes de l’any passat a aquest edifici per suposat)

No se podria haver tractat açò públicament i donar les adients explicacions als grups que formem l’oposició i sobre tot als veïns i veïnes de l’Eliana que han vist com tancava la Biblioteca mitjançant un cartell però sense cap explicació al respecte?