En el passat Ple Ordinari del mes de setembre vam aprovar una moció conjunta presentada i defensada pels grups: Compromís per l’Eliana, PSPV-PSOE i EU-Verds, en la qual ens mostravem contraris a la entrada en vigor i aplicació de la reforma del Codi Penal, la coneguda com la “llei Mordassa”, que es va aprovar amb la majoria absoluta al Estat del PP i va entrar en vigor el passat 1 de juliol.

Per aquest motiu, i per tal de poder explicar bé a la ciutadania el que implica aquesta reforma del Codi Penal, que pensem ens duu a una societat de temps passats (uns 40 anys d’endarreriment social i un atac frontal a la Declaració de Drets Humans) des de Compromís per l’Eliana hem organitzat una Xarrada sobre la Llei Mordassa.

Vos esperem a tots i a totes el pròxim divendres 16 d’Octubre a les 19:30h a la Sala de Conferències del Centre Soci Cultural de l’Eliana.

Aci vos deixem la moció conjunta presentada i aprovada al Ple Ordinari del 28 de Setembre a l’Eliana amb els vots a favor de Compromís per l’Eliana, PSPV-PSOE, i EU-Verds.