Aclariments necessàris que Compromís per l’Eliana creu convenient de començar a desglosar en relació al Ple de hui (11 de desembre) on s’han aprovat els pressuposts per a 2016 incomplint el Pacte Programàtic per part d’EU-VERDS i PSPV-PSOE i amb el recolzament per a tal efecte de CIUDADANOS

Davant la impossibilitat de rèplica després de les acusacions en forma d’atac personal cap a la nostra portaveu del grup municipal Isabel Montaner per part dels grups de l’Equip de Govern de l’Eliana EU-VERDS i del PSPV-PSOE a mans dels seus representants el sr José Lorente i el sr Pere Inglés a la seua intervenció al plenari de hui.

I com que sembla que els mitjans són la via de comunicació entre l’Equip de Govern i l’Oposició, segons ells mateix.

Volem aclarir que:

  • Des de Compromís lamentem que se’ns critique d’una manera tant directa per demanar els informes que pensem són necessaris per a desenvolupar una bona tasca d’oposició, constructiva i que açò supose un greu problema per a l’equip de govern municipal.
  • Per altre lloc i en relació al desenvolupament de les borses socials a l’Eliana, dir que “equiparar els salaris dels beneficiaris amb les taules salarials de l’Ajuntament de l’Eliana, és una errada social i ideològica”, vol dir que directament el sr Lorente, que és qui subscriu eixes paraules, simplement no és partidari d’ equiparar un mateix treball al salari estipulat, garantint així la igualtat entre els treballadors i treballadores. A més li recomanem al sr Lorente que es llisca amb atenció l’article 2, àmbit personal, del conveni de 1997, en vigència, del personal laboral de l’Ajuntament de l’Eliana.
  • També volem recalcar que des de Compromís pensem continuar defensant les idees que venen directament del nostre programa i que estan recollides al Pacte Programàtic signat al principi de la legislatura que, en paraules de l’equip de govern el passat ple ordinari del 30 de novembre tenia vigència però que malauradament, pareix ser que ja no la té i que ha sofert una modificació substancial, de la qual no teníem coneixement, cosa que simplement garantitza el dret a les forces que el subscriuen (PSPV-PSOE i EU-VERDS) el poder retractar-se de les seues paraules i inclús d’ajornar allò inajornable per tal de poder defensar el pressupost per a l’any 2016.

Per a nosaltres, aquest pacte continua tenint vigència ja que el signarem amb convenciment i sempre l’hem tingut damunt la taula, assumint d’entrada la nostra responsabilitat que va ser la de recolzar a l’Alcalde Salva Torrent per a la seua investidura, siguent l’únic partit del consistòri que així el va fer.

Repetim que per a nosaltres aquest Pacte Programàtic és i serà el nostre eix per tal de desenvolupar les nostres polítiques des de la oposició ja que representa un contracte amb la ciutadania de l’Eliana i que ja s’ha vist convertit en paper mullat per part del PSPV-PSOE i ara també per EU-Els Verds amb modificacions trileres que la única cosa que busquen és deixar de costat les linies marcades pels seus propis programes sense aplegar a justificar de cap manera increments o esforços dedicats simplement a assegurar-se una partida de diners importants per a lluiments personals i mantenir les seues responsabilitats de govern a tota costa.

Desprès ens donaran lliçons de política i inclús s’atreviran a dir-nos de quina manera hem de realitzar la nostra tasca d’oposició mentre ells la única responsabilitat política que tenen és la de gestionar l’ajuntament i intentar ser el més transparents possibles, cosa que encara que diguen no és real, això si, respectant les linies que es van marcar a l’inici de la legislatura però que en realitat van simplement a fer la política clientelar de continuitat per a l’Eliana a la que ens tenen acostumats des de fa molts anys deixant les seues propostes electorals a un calaix tancat en clau que solament obriran per a les pròximes eleccions.

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *