La formació valorarà els ‘me gusta’ en el seu perfil de Facebook a la foto dels ninots candidats

El Grup Municipal de Compromís per l’Eliana ha convidat a totes les falles del municipi a participar al seu I Premi Faller ‘Te cremaré amb un somriure’, un guardó que “tracta de reconéixer el treball ben fet i la sàtira política amb més enginy. I que també pretén que la situació política municipal o el personatge més criticat de l’actualitat informativa es creme amb un doble somriure, el de la crítica amb més gràcia i el de Compromís. D’ahí el nom de ‘Te cremaré amb un somriure’, explica la portaveu del grup municipal, Isabel Montaner.

“En Compromís pensem que la sàtira i la creativitat són valors fonamentals i intrínsecs a la festa fallera. Per això es crea este premi que pretén reconèixer el treball dels artistes i les comissions que aposten perquè perdure l’humor i la sàtira política. I com ja hi ha premis a ninots indultats, amb el Premi ‘Te cremaré amb un somriure’ farem tot el contrari i buscarem el ninot que, amb millor enginy i sàtira política represente allò que siga més mereixedor de cremar-se i purificar el seu esperit”.

Com a candidats al premi de Compromís per l’Eliana poden presentar-se els ninots de totes les falles grans del municipi. La falla que tinga el ninot guanyador rebrà una aportació econòmica de 100 euros i una xicoteta escultura amb el somriure de la formació, lliurant-se tots dos a la comissió guanyadora.

El Jurat del I Premi Faller de Compromís està composat per les regidores de Compromís per l’Eliana, Un diputat de Compromís a les Corts Valencianes, Una especialista en comunicació política i Una experta en el món faller.  El jurat serà l’encarregat de publicar les fotos dels ninots al perfil de facebook de Compromís per l’Eliana. Es valorarà la sàtira política, la creativitat i l’ús del valencià, així com els totals dels ‘me gusta’ a les fotos publicades al facebook.

El premi ‘Te cremaré amb un somriure’ serà lliurat per les regidores de Compromís en l’Eliana, Isabel Montaner i Carmen López, el dia 19 de març abans de la cremà, a la comissió premiada. Ambdues regidores es quedaran a presenciar la cremà de la falla guanyadora del premi de Compromís per l’Eliana.

compromis-per-les-falles