Després de la publicació en premsa a principis de juliol que els 4 centres públics d’ensenyament infantil i primaria de l’Eliana havien presentat el projecte per a demanar la jornada intensiva, sabent que es tracta d’un procediment burocràtic i que serà al inici del curs quan als centres on Conselleria els haja acceptat aquests projectes passaran a ser sotmesos a la decisió de les mares i els pares de cada centre que amb la seua votació decidiran si finalment aquesta jornada es realitzarà a les escoles.

Però com que degut a que els plaços que ha donat la Conselleria d’Educació han estat fora del curs escolar els projectes s’han presentat sense poder parlar amb totes les mares i pares dels procediments i dels pasos a seguir per l’administració i els Centres, procediments que ens consta s’han complit escrupulosament tal i conforme marca la llei.

Enca així uns quants els pares i mares de l’Eliana  s’han adreçat a nosaltres per tal de poder resoldre els dubtes que generen certs canvis i els pareixia interesant realitzar un debat previ fora del que serà cada projecte de jornada concreta a cada centre però si per saber el que potser serà realitat a setembre.

Ja que l’estiu és llarg i des de Compromís per l’Eliana ens agrada poder debatre sobre qualsevol tema amb tranquilitat i poder així també donar les explicacions addients sobre allò que, a més, genere un interés  hem organitzat l’últim debat d’aquest primer any de la legislatura abans de les vacances d’estiu en la que comptarem amb les ampes, representants dels coles, un representant d’educació del sindicat ccoo i el director general d’educació.

Tot pensat per a donar les respostes que es puguen generar i replegar les inquietuds de la comunitat educativa de l’Eliana per a fer-les aplegar a les administracions competents.

Per tot això vos esperem el pròxim divendres dia 22 de juliol a les 19:30h a la Sala de Conferències del Centre Socio Cultural de l’Eliana!