Durant la festivitat de Sant Antoni, a petició de la formació taronja, penjarà del balcó del consistori una pancarta que recorde la importància d’adoptar.

Les regidores de Compromís per l’Eliana encara no tenen assignades les seues competències municipals però ja han començat a treballar, molt especialment en una de les tasques que, des del principi de la legislatura: el benestar animal.

Així, aprofitant que se celebra al municipi la festivitat de Sant Antoni, patró dels animals, han impulsat la penjada d’una pancarta que recorde als assistents d’aquesta festa, la importància d’adoptar animals i no comprar-los.

Baix el lema «Adopta, No compres», es tracta de visualitzar un problema real que es troben moltes protectores d’animals, la superpoblació de les seues instal·lacions. A més, volen recordar que els animals són éssers vius, i no joguets que es puguen regalar sense tenir en compte que la seua tinència comporta unes responsabilitats.

Per a la regidora de la formació encarregada de l’àrea, Carmen López, «penjar aquesta bandera és una manera més de visibilitzar un problema que cada vegada va a més, i és una eina més per a sensibilitzar a la gent».

A més, aprofitant la festivitat i la iniciativa, la protectora SVPAP instal·larà, el matí del dissabte, un estand on faran una captació de productes per ajudar a aquesta institució. Mantes, productes de neteja o menjar són algunes de les necessitats que hi tenen en la protectora i, de 12:00 a 14:00 hores, tots els que ho desitgen, podran acostar-se per a fer la seua donació.