Transparència: Acord de la Torre del Virrei i entrada al Govern

Després d’un llarg procés de negociacions, el darrer 28 de desembre vam aconseguir arribar a un acord amb el PSOE  per tal d’incorporar a les nostres dues regidores a l’Equip de Govern . D’aquesta manera s’aconsegueix el que més de 5000 persones van votar a les darreres eleccions municipals, que l’Eliana tinguera un govern d’esquerres.

Aquest pacte va estar gràcies a l’Acord Programàtic, anomenat Acord del Virrei, que vam presentar des de Compromís seguint la línia que buscava l’Acord del Botànic, l’Acord de la Nau o el del Batà.

Ara, des del darrer dia 20 de gener que ens van signar les delegacions, les nostres dues regidores ja formen part de l’Equip de Govern junt PSOE i EU, i pasaran a formar part del Govern amb les següents delegacions:

A dia d’avui, Isabel Montaner ha passat a ser Regidora de Joventut, Promoció Econòmica, Govern Obert Transparència i segona Tinent d’Alcalde, i Carmen López és Regidora de Benestar Animal i Promoció Lingüística.

D’aquesta nova etapa que encetem esperem aprendre molt i aconseguir que les nostres propostes tinguen un impacte real en la població de l’Eliana. Sabem que el temps serà curt, però les nostres ganes de treballar i de fer són immenses, pel que el bon treball i la bona gestió estaran garantides.

Consulta ací l’Acord Programàtic entre el PSOE i Compromís: ACORD DEL VIRREI

Arxivat en: General, Transparència

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *