Celebra el dia del Pare al xicotet comerç de l’Eliana

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica, encapçalada per la nostra regidora Isabel Montaner, es vol impulsar l’adquisició de productes en els comerços del municipi, amb motiu del ‘Dia del Pare‘. Per açò, i des del 4 al 16 de març, s’ha posat en marxa una iniciativa que compta amb el suport de l’Associació del Comerç, Restauració i Servicis local (Viu l’Eliana).

D’aquesta manera, realitzant compres en els establiments associats, s’entrarà en el sorteig de diversos premis entre els quals trobem: entrades per a MotoGP, entrades per a l’obra Temps de Jorge Sanz i esmorzars populars.

Apropa’t al teu comerç i no oblides participar en el sorteig!

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *