COMUNICAT OFICIAL DE COMPROMÍS PER L’ELIANA

Des de Compromís per l’Eliana lamentem molt la publicació que ha fet Vivaleliana en relació a nosaltres i als membres del nostre col·lectiu, la qual és rotundament falsa en una intenció de difamació clara.

Entenem que tot açò està motivat per què a partir de l’entrada de Compromís en l’Ajuntament de l’Eliana, aquesta plataforma de publicitat en la legislatura anterior va cobrar, SENSE CAP CONCURS PÚBLIC, més de 40.000€ de diners PÚBLICS, el que suposava un abús injustificat.

Des de Compromís vam decidir que l’Ajuntament de l’Eliana no tornaria a otorgar cap privilegi i repartiria les concessions de manera equitativa i justificada entre tots els mitjans de comunicació existents al poble. És ahí on aquesta plataforma de publicitat va vore en Compromís un enemic als seus privilegis, iniciant un conflicte que ja arriba a l’àmbit personal dels nostres representants i no pensem tolerar.

 

Des de Compromís per l’Eliana comuniquem que les persones afectades per aquest conflicte iniciaran els procediments judicials corresponents per què la justícia siga la que dirimisca el conflicte.

 

L’Eliana, 27 de juny del 2017

Arxivat en: General

Comentaris

  1. PEPE CEREZO diu:

    Totalment d’acord amb vosaltres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *