InfoCompromís – Sis mesos al capdavant de la gestió

Ja fa sis mesos de la signatura del pacte de Govern amb el PSOE de l’Eliana, sis mesos englobats en dos anys de representació, en el que el nostre paper ha estat sempre marcat pel nostre compromís amb les persones de l’Eliana, intentant que la nostra tasca fora sempre en positiu mitjançant propostes i ara gestionant des del consens i la transversalitat el nostre Ajuntament.

Aquest és un resum d’accions concretes però des de Compromís volem recalcar que la principal tasca a l’Ajuntament és la de consens i transversalitat, tasca que començarem a fer ja a l’oposició i que és un dels pilars del nostre grup municipal, perquè el treball en equip és qüestió de confiança i de transparència aplicada de dins cap a fora.

Us deixem ací l’infoCompromís que podeu visualitzar fent click ací.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *