BASES LEGALS DE PARTICIPACIÓ EN LA CISTELLA DE NADAL

1.- ENTITAT ORGANITZADORA DEL SORTEIG.

El Grup Municipal Compromís per l’Eliana amb domicili en Plaça del País Valencià nº 3 i CIF  G98771850  organitza amb finalitat social el sorteig d’àmbit local i autonòmic a través de xarxes socials per a usuaris de la mateixa i d’acord amb allò disposat en l’apartat de condicions per a participar.

2.-DATA D’INICI I FINALITZACIÓ.

El sorteig tindrà inici el dimarts 22 de desembre de 2020 i finalitzarà amb la realització del sorteig mitjançant aplicació informàtica per al mateix el dia 29 de desembre de 2020 a les 21:00h, fent entrega de la cistella de nadal durant el dia 30 de desembre del 2020 al municipi de l’Eliana en una hora a convenir amb la persona agraciada del sorteig.

3.- REQUISITS DE PARTICIPACIÓ I MECÀNICA DE LA PROMOCIÓ.

Els requisits de la participació seran els següents:

  • Podran participar aquelles persones amb residencia i acreditació legal residents al municipi de l’Eliana i voltants i també els residents d’àmbit autonòmic, majors de 16 anys.
  • Aquelles persones que hi participen assumiran que la cistella serà entregada en ma al municipi de l’Eliana i que han de vindre a per ella.
  • Els requisits de participació per a entrar al sorteig estan explicitats al post de Facebook.

La mecànica del sorteig serà la següent:

Donades les circumstàncies de la crisi generada per la Covid-19 i per tal de donar suport i recolzament a la promoció del nostre comerç local, el Grup Municipal de Compromís per l’Eliana ha decidit fer una cistella valorada en 200€ de productes i promoció del comerç de l’Eliana.

Per aquest motiu s’ha efectuat la compra de productes en els següents Establiments de l’Eliana:

  • Super Mercado Marco
  • Angel Xarcuteria
  • El Rebost
  • Sensaciones de Té
  • La Queseria del Mundo
  • Forn Pastisseria Comes
  • Forn Las Nieves
  • Forn Les Casetes.

4.- CONDICIONS DE LA PROMOCIÓ I PREMIS

Es triarà una persona guanyadora de tota la cistella, mitjançant el sistema de sorteig aleatori electrònic de la pàgina “sortea2”.

5.- LIMITACIONS

En cas d’evidenciar-se que qualsevol de les persones participants no compleix amb els requisits exigits en les Bases, o les dades proporcionades per a participar no foren valides, la seua participació es considerarà nul·la i quedaran automàticament excloses del sorteig, perdent tots els drets del premi atorgat en virtut d’aquesta promoció.

El premi entregat no serà transferible ni susceptible de canvis, alteracions o compensacions a petició de les persones participants, no podent ser intercanviat per qualsevol altre producte ni per diners.

El Grup Municipal Compromís per l’Eliana es reserva el dret, si concorrera justa causa i prèvia comunicació en legal forma, d’efectuar qualsevol canvi, suspensió o ampliació d’aquesta promoció.

Correran a compte i càrrec de la persona guanyadora qualsevol càrrega fiscal o tributaria que l’acceptació del premi poguera suposar-li, així com qualsevol altra despesa derivada de la promoció que no estiga expressament assumida pel Grup Muncipal Compromís per l’Eliana en les presents Bases Legals.

6.- PUBLICACIÓ DE COMENTARIS O OPINIONS

No es permetran (i seran eliminats de la publicació) comentaris o opinions que en el seu contingut es considere inadequat, que siguen ofensius, injuriosos o discriminatoris o que pogueren vulnerar drets a tercers. Tampoc es permetran comentaris contra un particular que vulneren els principis del dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la propia imatge. No ens responsabilitzarem dels danys ocasionats pels comentaris que facen els participants en la promoció i que en qualsevol moment pogueren ferir la sensibilitat d’altres participants.

7.- EXONERACIÓ DE RESPONSABILITAT

A títol enunciatiu, però no limitatiu, no ens responsabilitzem de les possibles pèrdues, robatoris, endarreriments o qualsevol altra circumstància imputable a tercers que pogueren afectar al desenvolupament de la present promoció, així com tampoc ens responsabilitzarem a que el ús que fasa el participant respecte al premi que obtinga d’aquesta promoció, i no assumeix cap responsabilitat per dany o perjudici de qualsevol tipus que pogueren sofrir les persones participants, guanyadora o tercers.

No assumim la responsabilitat a casos de força major o cas fortuït que pogueren impedir la realització de la Promoció o el gaudi total o parcial del premi. En cas que aquesta Promoció no poguera realitzar-se, bé per fraus detectats en aquesta, errors tècnics, o qualsevol altre motiu que no estiga sota el control de Grup Municipal Compromís per l’Eliana i que afecte el normal desenvolupament del Concurs, ens reservem el dret a cancel·lar, modificar, o suspendre la mateixa, incloent la pàgina web de participació.

8.- FACEBOOK/INSTAGRAM

La promoció no està patrocinada, avalada, administrada ni associada de cap manera a Facebook/Instagram pel que els Participants alliberen a Facebook de tota responsabilitat pels eventuals danys que es deriven d’aquesta.

9.- PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS.

Les dades personals facilitades seran destinades a les finalitats destinades en aquestes bases. Una vegada finalitzat el concurs, les seues dades no seran tractades, no sent destinades a ús comercial, ni de cap tipus,  ni comunicant-se a tercers, excepte obligació legal.

El tractament de les dades facilitades es realitzarà de conformitat amb el que s’estableix en la Llei orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal i en la Llei 34/2002 d’11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic.

El dret d’accés, rectificació, oposició, supressió, portabilitat, revocació del consentiment prèviament prestat, o limitació al tractament de les dades, podrà realitzar-se a través del correu electrònic [email protected] en l’apartat drets ARC o per carta dirigida a  GRUP MUNICIPAL COMPROMÍS PER L’ELIANA, Plaça del País Valencià, 3- l’Eliana (46183- València)

10.- CANVIS

Ens reservem el dret de modificar o ampliar aquestes bases promocionals, en la mesura que no perjudique o menyscabe els drets dels participants en la Promoció.

11.- LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ

Per a tot el que no s’especifica en aquestes bases legals del concurs, la promoció se sotmetrà a la normativa espanyola que estiga en vigor en aqueix moment.

En cas de litigi resoldran la contesa els Jutjats i Tribunals de Llíria, sense perjudici del fur que poguera correspondre segons la normativa aplicable.

12. Acceptació de les bases d’aquest concurs

En participar en el concurs i donar les teues dades personals estàs acceptant de manera expressa les anteriors bases del concurs.