foto Isabel

COMPROMIS per l’Eliana basa el seu programa electoral en la PARTICIPACIÓ CIUTADANA REAL

La candidata a l’Alcaldía, Isabel Montaner, ha declarat que “COMPROMÍS no vol governar per als ciutadans sinó amb els ciutadans i per això es necessari que els veïns i veïnes de l’Eliana siguen coparticeps de les decisions municipals”

Impulsarem  la participació als Plens com “Audiències Públiques”, crearem la figura del “Defensor dels Veïns i Veïnes” i proposarem que part de les inversions municipals estiguen decidides pels propis veïns i veïnes.

Governar amb els ciutadans es l’eix del programa electoral que estem redactant el grup municipal de COMPROMÍS per l’Eliana i que serà presentat públicament en quant s’obriga el periode de campaña electoral.

La candidata a l’alcaldía de l’Eliana pel Grup Compromís, Isabel Montaner, assegura que “els ciutadans i les ciutadanes de l’Eliana mereixen ser protagonistes de la gestió municipal i que la obligació dels polítics és interesar-los en allò”. Per això, “anem a plantejar una serie d’iniciatives que asseguren una PARTICIPACIÓ CIUTADANA REAL, i no solament formal, de “taula redona” o “d’intencions” com ha ocorregut fins ara al nostre Municipi”

  • AUDIÈNCIES PÚBLIQUES sobre remes d’interes general. COMPROMÍS promourà que l’Alcaldía done comptes periodicament a tota la ciutadanía d’allò que afecta a la gestió municipal i també d’aquelles decisions i projectes que afecten al municipi de manera important, mitjançant formats oberts que faciliten l’intercanvi d’informació amb els veïns i veïnes, associacions i forçes polítiques i socials. A més a més, COMPROMÍS proposarà la participació als Plens dels ciutadans, amb informació previa.
  • DEFENSOR DEL VEÍ en el marc d’un renovat Consell de Participació Ciutadana. COMPROMÍS proposarà aquesta institució, independent i sense retribució com “auditor” veïnal davant el govern municipal.
  • PRESUPOSTOS PARCIPATIUS, el grup Compromís impulsará que una part de les inversions municipals presupostades cada any estiguen decidides pels propis veïns i veïnes que formen el nostre Municipi.