Anar directament a les notícies
L'Eliana Mostra municipis Oculta municipis

Propostes

Totes EconomiaOcupacióEducacióCulturaUrbanismeMedi AmbientBenestarParticipacióPolíticaLlengua
PEP Ocupació 26 Apr 2015
Es tris vore com tanques als pocs mesos d'obrir comerços a l'Eliana. Crec que l'Oficina de foment de l'ocupació local podría oferir i donar formació als ''emprenedors''. En fi, servir per alguna cosa més que per fer burocracia...
Natxo Participació 22 Mar 2015
La comunicació amb les veïnes i veïns de l'Eliana és fonamental. Moltes voltes ens trobem amb què els veïns no s'assabenten de les notícies importants, tals com pagament d'impostos, celebració d'actes festius, talls de carrers o de subministrament de serveis básica, com l'aigua i la llum. Propose que se demane als veïns indicar si volen rebre aquelles notificacions que depenguen de l'ajuntament i així poder evitar l'ús del paper, de forma electrònica, via SMS, e-mail o fins i tot Whatsapp, per a poder augmentar la velocitat d'eixes notificacions i al mateix temps estalviar paper, ajudar al medi ambient i estalviar diners a l'ajuntament per poder inventir-els en al tres assumptes que requerisquen de mes finançament.
Joan Josep Solaz-Portolés Participació 31 Dec 2014
Crec, modestament, que l'única manera de ficar el cap en l'Ajuntament és fer una llista conjunta amb PODEM-PODEMOS. Hem d'aprendre d'experiències prèvies i comprendre que, per tal de trencar la dinàmica rutinària i monolítica en que s'ha subsumit aquest poble, no tenim una altra opció.
ximo real Educació 24 Nov 2014
Creació d'una escola infantil municipal per la xiquets.
anónim Participació 13 Feb 2015
Les convocatòries dels Plenos de l'Ajuntament deurien fer-se amb més anticipació i crec que Compromís deuria convocar reunions previes per a que els ciutadans que vullgueren s'assabentaren de les propostes i donaren la seua opinió o feren de noves.
Jose Medi Ambient 26 Aug 2015
Hola, estic molt preocupat per la zona de bosc que queda enmig del carrer Girona. És obvi que es tracta d'una zona de bosc consolidat i d'accés lliure per als veïns però l'ajuntament no va tindre gens de sensibilitat mediambiental i es va urbanitzar amb un carrer al voltant. Els arbres mes grans estan numerats i etiquetatges com 'árbol protegido' però que vol dir açò en la práctica?. Si el PAI té un propietari privat abans o després voldrà parcel·lar i construir. Construir en un bosque?. No es pot permetre, cal revocar-ho d'alguna forma. Ja es van talar els arbres més jóvens amb la intenció de construir, estan creixent uns altres de nous. Hui en dia no es pot permetre açò, cal recuperar tot el bosc possible, és qualitat de vida per als veïns presents i futurs, és el pulmó verd més pròxim a València, deuria de ser una prioritat per a este Ajuntament, el de València i la Conselleria. Hauria de ser bosc d'ús públic. ¿A on está la sostenibilitat?
josep Urbanisme 9 Apr 2015
Pla de voreres, és urgent.rntraçat bici per tot el territoriornaugment d placer d'aparcament a l'ambulatori, quan u va al matge, sovin te la movilitat reduïdarn
Miquel Eloi Urbanisme 8 Dec 2014
APERTURA DE LA DESNITRIFICADORA D´AIGÜA Negociació amb les parts en litigi per obrir la DESNITRIFICADORA, obtenint un cost asumible en la factura de l´aigüa dels veïns, i en les despesses de l´Ajuntament. Així podrem per fi, tindre un aigüa de qualitat. A més, així evitem tindre que tornar a Europa les ajudes que han donat per esta instalació.
Miquel Eloi Economia 7 Dec 2014
Fer un PLA DE RECOLÇ AL COMERÇ LOCAL amb estos punts: -un PLA DE FORMACIÓ pels comerciants, en noves tecnologies, atenció al client i gestió econòmica. -proposar i assessorar en la implantació de l'E-COMMERCE. -dirigir les COMPRES MUNICIPALS a les tendes locals. - campanyes de SORTEJOS i OFERTES. - un PLA DE FORMACIÓ EN EMPRENIMENT pels veïns ( sobretot en el col?lectiu de jóvens ), per fomentar la cultura de l'apertura de nous negocis. -programar ACTIVITATS LÚDIQUES en el poble que atrauen clients
OFICINA DE PROMOCIO DEL VALENCIÀ Llengua 21 Nov 2014
A l'Ajuntament de l'Eliana hi ha una Regidoria que du el nóm (entre altres) de ''promoció del valencià'', però NO EXISTIX cap oficina o lloc al respecte, ni se coneix cap inicitiva. Cal complir la Llei i defensar de fet -no de pauraula- la promoció del valencià. La Oficina de Promoció del Valencia, a més, no costria diners a l'Ajuntament car hi han funcionaris de sobra capacitas per dur endavant eixa tasca. Gràcies.
Mostra més propostes
css.php