Anar directament a les notícies
L'Eliana Mostra municipis Oculta municipis

Propostes

Totes EconomiaOcupacióEducacióCulturaUrbanismeMedi AmbientBenestarParticipacióPolíticaLlengua
josep Urbanisme 9 Apr 2015
Pla de voreres, és urgent.rntraçat bici per tot el territoriornaugment d placer d'aparcament a l'ambulatori, quan u va al matge, sovin te la movilitat reduïdarn
José Cerezo 28 Nov 2014
Cal buscar ingresos per a l'Ajuntament que provinguen de fonts diferents de les butxaques dels ciutadans, per fer front a les necessitats dels veïns. Així, per eixemple, hui s'ha sabut una sentencia que reconeix a dos Ajuntaments el dret de cobrar IBI per una ''presa'' que ha estat qualificada com ''Bien de Características Especiales''. En l'Eliana tenim una subestació eléctrica propietat d'una empresa semipública que guanya molts milions i no paga ''ni un duro'' al nostre Ajuntament. La proposta és negociar i/o reclamar els tributs corresponents. Amb voluntat política i fermesa segur que es poden traure un bon grapat de recursos.
Natxo Urbanisme 22 Mar 2015
Gràcies a l'actual situació econòmica, moltes persones han quedat sense la possibilitat d'accedir a una vivenda. Els joves estem a casa més del que voldríem. S'hauria de fer un programa d'ajudes per a l'emancipació per a joves, per a que podem tindre una vivenda. Com per a la compra de vivendes seria massa costós per a l'ajuntament, un programa d'ajuda al lloguer de vivendes al poble seria el més convenient.
Miquel Eloi Urbanisme 8 Dec 2014
APERTURA DE LA DESNITRIFICADORA D´AIGÜA Negociació amb les parts en litigi per obrir la DESNITRIFICADORA, obtenint un cost asumible en la factura de l´aigüa dels veïns, i en les despesses de l´Ajuntament. Així podrem per fi, tindre un aigüa de qualitat. A més, així evitem tindre que tornar a Europa les ajudes que han donat per esta instalació.
ximo real Educació 24 Nov 2014
Creació d'una escola infantil municipal per la xiquets.
Joan Josep Solaz-Portolés Participació 31 Dec 2014
Crec, modestament, que l'única manera de ficar el cap en l'Ajuntament és fer una llista conjunta amb PODEM-PODEMOS. Hem d'aprendre d'experiències prèvies i comprendre que, per tal de trencar la dinàmica rutinària i monolítica en que s'ha subsumit aquest poble, no tenim una altra opció.
anónim Participació 13 Feb 2015
Les convocatòries dels Plenos de l'Ajuntament deurien fer-se amb més anticipació i crec que Compromís deuria convocar reunions previes per a que els ciutadans que vullgueren s'assabentaren de les propostes i donaren la seua opinió o feren de noves.
OFICINA DE PROMOCIO DEL VALENCIÀ Llengua 21 Nov 2014
A l'Ajuntament de l'Eliana hi ha una Regidoria que du el nóm (entre altres) de ''promoció del valencià'', però NO EXISTIX cap oficina o lloc al respecte, ni se coneix cap inicitiva. Cal complir la Llei i defensar de fet -no de pauraula- la promoció del valencià. La Oficina de Promoció del Valencia, a més, no costria diners a l'Ajuntament car hi han funcionaris de sobra capacitas per dur endavant eixa tasca. Gràcies.
Jose Medi Ambient 26 Aug 2015
Hola, estic molt preocupat per la zona de bosc que queda enmig del carrer Girona. És obvi que es tracta d'una zona de bosc consolidat i d'accés lliure per als veïns però l'ajuntament no va tindre gens de sensibilitat mediambiental i es va urbanitzar amb un carrer al voltant. Els arbres mes grans estan numerats i etiquetatges com 'árbol protegido' però que vol dir açò en la práctica?. Si el PAI té un propietari privat abans o després voldrà parcel·lar i construir. Construir en un bosque?. No es pot permetre, cal revocar-ho d'alguna forma. Ja es van talar els arbres més jóvens amb la intenció de construir, estan creixent uns altres de nous. Hui en dia no es pot permetre açò, cal recuperar tot el bosc possible, és qualitat de vida per als veïns presents i futurs, és el pulmó verd més pròxim a València, deuria de ser una prioritat per a este Ajuntament, el de València i la Conselleria. Hauria de ser bosc d'ús públic. ¿A on está la sostenibilitat?
PEP Ocupació 26 Apr 2015
Es tris vore com tanques als pocs mesos d'obrir comerços a l'Eliana. Crec que l'Oficina de foment de l'ocupació local podría oferir i donar formació als ''emprenedors''. En fi, servir per alguna cosa més que per fer burocracia...
Mostra més propostes
css.php