Des d’ahir, día 15 de desembre fins a divendres día 19 està el plaç obert per rebre les candidatures a les Primàries de Compromís per l’Eliana.

Recordem que qualsevol persona pot inscriure’s a aquestes Primàries com a candidat o candidata. I si voleu participar en les votacions heu d’adreçar-vos al Cens (https://compromis.net/primaries)

A continuació vos presentem dos Candidats a la llista Municipal pel nostre col·lectiu:

JORDI REAL RODRIGUEZ

primaries jordiEm diuen Jordi Real Rodríguez. Tinc 22 anys i sóc estudiant.

Milite des de fa 4 anys al Bloc. Però la meua vinculació en aquest partit ve fa molts més anys per part de la meua família.

Em presente a les eleccions primàries a la llista de Compromís per L’Ajuntament de L’Eliana perquè pense que es important participar i ”fer país” no soles per part de les grans institucions sinó també des dels petits col·lectius.

Al nostre poble, el Bloc, i ara Compromís participa des de fa molts anys per aportar a la política municipal tot allò que els altres partits no són capaços i que nosaltres pensem que és tan important, com és la transparència política, fer polítiques al servei de la majoria social, l’ecologia, les polítiques d’esquerres i un ferm lligam amb el valencianisme cultural i polític.

Per això em presente, per poder no soles ajudar al meu col·lectiu sinó perquè pense que puc entregar la meua visió com a jove al nostre col·lectiu i aquest poble.

Pense que ara és l’hora, més que mai, de demostrar el nostre COMPROMÍS!

Jordi.

CARMEN LÓPEZ MONTANERfoto primaries carmen

Em dic Carmen López Montaner, i des que vaig nàixer, l’any 1982, sóc veïna de l’Eliana, un poble en el que he crescut amb la meua família i les meues amigues i amics, on m’he desenvolupat com a persona, un poble que m’ha vist créixer.

Sempre he estimat aquest poble, i després de reflexionar molt he pres la decisió de presentar-me a les primàries de Compromís per a les llistes municipals de l’Eliana.

Perquè crec que caben altres formes de fer política, amb il·lusió i ganes de treballar pels problemes reals de la gent.

Pense que la política ha de servir al poble i que la democràcia es construeix diàriament, amb diàleg, participació i decisió de totes i tots els ciutadans.

Tenim un projecte de canvi i volem fer-lo real, per això us convide a començar a construir, participant en les primàries de Compromís per l’Eliana i que compteu amb mi per al canvi.

Salutacions 😉

Carmen

practica sabiesque