Isabel Montaner Borja, veïna de l’Eliana, dona un pas avant i és presenta per a encapçalar la llista municipal de la Coalició Compromís per L’Eliana.

A continuació us deixem la seua carta de presentaciò per a les #PrimàriesCompromís

candidata l'elianaAmigues i amics:

He presentat la meua candidatura a les Primàries de Compromís per encapçalar la llista municipal de l’Eliana.

Des del primer moment vaig creure en Compromís com l’instrument renovador i de canvi, amb noves formes de fer política, amb unes primàries obertes a la ciutadania i també noves formes de governar.

Ara és el moment de fer un pas endavant i implicar-me directament amb l’equip de persones que des del nostre municipi impulsarem el canvi real i absolutament necessari que la ciutadania exigeix.

Aquesta decisió ha estat fruit d’una profunda reflexió personal, però també compta amb el suport i l’espenta  del meu col•lectiu.
Sóc una jove elianera de 28 anys, mestra de música i pedagoga en Educació Musical Willems, casada i mare de una xiqueta de dos anys meravellosa, amb moltes ganes de treballar pel meu poble.

Crec que hem de connectar amb la ciutadanía i treballar per millorar la vida de les persones.

Ens trobem en un moment crucial des del punt de vista social i polític, en el que es fonamental recuperar la confiança de la ciutadania amb els seus representants a les institucions per això ara més que mai hem de tindre com a objectiu indiscutible un horitzó de vida digna per a totes les persones.

Queda molt per fer, i el que vull transmetre especialment és la meua il•lusió de formar part d’un projecte de canvi, de regeneració democràtica i de noves formes de governar, amb transparència absoluta i en què les persones més vulnerables siguen les protagonistes, la causa, el motor i la raó del treball polític des del nostre ajuntament.

Hem de deixar clar que no anem a prometre res, com fan moltes forces polítiques i després no compleixen. Però, que des de Compromís ens anem a comprometre en tot, amb l’objectiu de defensar els interessos generals de la població i crear sinèrgies amb la ciutadania que ens ajuden a superar estos temps difícils, amb complicitats i amb una gran aliada com és la veritat.
Amb molta il•lusió i estima per un repte esperançador i amb el vostre suport ho farem possible.

Amb un somriure treballarem per fer possible el canvi al nostre poble.

Moltes gràcies!. 😉

Isabel Montaner Borja

banner-xxss