banner-xxss

La Coalició Compromís per  L’Eliana aprova el Reglament Local que servirà de base per triar tant al cap de llista com a les persones que aniran en la candidatura.

primaries_compromisReunida ahir l’assemblea local de Compromís per L’Eliana va acordar ahir, per unanimitat, donar llum verda al Reglament de Primàries que servirà de base per a concòrrer a les pròximes eleccions municpals a l’ajuntament de l’Eliana.

En les primàries podrà participar tota la ciutadanía major de 16 anys que s’haja registrat abans al Cens. La votació serà presencial i també per vía electrònica. Igualmente, es podrà dipositar el vot anticipadament a través de la Comissiò de Primàries.

Les primàries tindran dues votacions diferenciades: una per tirar qui encapçala la llista i un altra per ordenar la resta de components. Este ordre només variarà, si cal, per respectar la llei de paritat.

Des de Compromís per L’Eliana animem la ciutadanía a participoar en aquesta festa democràtica que vol donar veu i vot als veïns i veïnes abans dels comicies del mes de maig, per tal de que poguen triar als seus futurs representants al consistori, creant una candidadura ciutadana oberta per canviar la realitat de la localitat i que base els seus objectius en els eixos del treball i el benestar social.

Les votacions via telemàtica seràn els dies 28, 29 i 30 de Gener i la votació presencial serà el dia 31 del mateix mes. Abans cal inscriure’s al CENS per poder participar.

Per a més informació o dubte envieu mail a [email protected]

practica