El punt principal del nostre progama i per allò que duguem treballant des de ja fa molt de temps, reclamant al Ajuntament que s’avançara a la llei i aplicara una llei de Transparència exemplar i aplicara unes polítiques de Participació, reals i efectives és aquest.

Per a Compromís per l’Eliana no es tracta d’una promesa és una premisa i no és que la demanem és que ens la apliquem.

Nosaltres vam ser els únics que vam obrir la candidatura per a que tot aquell veí o veïna que vullguera, poguera formar part de la nostra llista i a més a més després ordenar-la.

I la Transparència pensem que és la vacuna contra qualsevol tipus de corrupció o corruptela que és puga donar a l’administració, ja que els ciutadans tenen dret a fiscalitzar on van els seus diners i és la millor manera de controlar als encarregats de gestionar les administracions.

Hui la nostra candidata número 10 a la llista, Mari Carmen Rodriguez Fonfria  ha aprofitat aquests punts PRINCIPALS del nostre programa per tal de presentar-se un poc

Hola a tots i a totes!

Em dic M.Carmen Rodríguez, tinc 34 anys i sóc llicenciada en Psicologia.

Sóc veïna de L’Eliana des de fa  més de 25 anys.
Actualment treballe en una Notaria i estudie el grau de Geografia i Història en la UNED.

Aposte per Compromís perquè fa política per a les persones, dóna veu a qui no la té i defensa la meua llengua i la meua cultura.

No s’és gens si no s’és poble!

Un abraç

MCarmen

MCARMENleliana10