L’Ajuntament de l’Eliana rebrà més de 175.000€ procedents del Fons de Cooperació Municipal, que impulsen la Generalitat i la Diputació de València.

 

 

La nostra portaveu, Isabel Montaner, ha destacat que “és molt positiu pels interessos de l’Eliana l’arribada d’aquest programa de finançament local que ha impulsat el Govern del Botànic amb la col·laboració de la Diputació de València. La injecció del crèdit és fonamental per tal enllestir els projectes i inversions previstos i reforçen l’autonomia local, fonamental en els temps que vivim avui en dia on l’Estat es queda massa gran per les qüestions locals”.

 

Esta nova injecció econòmica que rebran les arques municipals permetrà al govern local poder afrontar el desenvolupament dels seus projectes amb més recursos —donades les limitacions que pateix el consistori amb el bloqueig que el PP estatal està imposant als ajuntaments— ja que l’ús d’esta aportació no està condicionada i és de disposició lliure.

Per a Montaner, el fet que el Govern del Botànic haja dotat amb 40 milions d’euros el citat Fons un any més, suposa la clara aposta pel desenvolupament municipal i un recolzament al teixit productiu local, que és el que més llocs de treball crea i que més proper està al territori. A més afirma que, amb el nou Govern, tant local com autonòmic, s’estan materialitzant i hi ha en tràmit inversions molt importants per al municipi. Actuacions que incideixen en els plans de regeneració urbana, cicle de l’aigua, infraestructures agràries, com d’inversions en el patrimoni i en el serveis socials assistencials. Inversions que al llarg de l’any aniran confirmant-se i licitant-se.